Avion Niš Tivat najpovoljnije

Potreban mi je avion Niš Tivat najpovoljnije za putovanje krajem jula. Koja bi bila najpovoljnija cena? Hvala. Nebojša Ilić, Niš

Posetilac: Nebojša Ilić, Niš
Datum: 11.06.2019
Grupa: Avio karte

Avion Niš Tivat najpovoljnije

Poštovani gospodine Iliću,

Avio kompanija Air Serbia počinje direktno da leti na relaciji Niš-Tivat-Niš od 16.07.2019. godine. Cena povratne avionske karte za avion Niš Tivat najpovoljnije sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom se može kupiti po ceni OD 59 EUR. Da biste avionsku kartu za avion Niš Tivat najpovoljnije kupili baš po ovoj ceni preporučujemo Vam da kupovinu izvršite što pre zato što je broj jeftinih karata ograničen. Za sve dodatne informacije u vezi avionske karte Niš-Tivat-Niš možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam da boravak na crnogorskom primorju iskoristite najbolje uz avionsku kartu za avion Niš Tivat najpovoljnije. Srećan Vam put!

Red letenja na liniji Niš-Tivat-Niš

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji avion Niš Tivat najpovoljnije će se u julu obavljati svakog utorka i petka u oba pravca. U avgustu su letovi predviđeni za ponedeljak, petak i nedelju.

Putno zdravstveno osiguranje za boravak u Crnoj Gori

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Niš-Tivat-Niš svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za sebe i saputnike obezbede putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti KLIKOM OVDE.